Hirdetés

Hirdetés

Itthon - otthon ?

Több, mint 3 év külföldi élet után hazajöttem, mert hazahúz a szívem. Hogy mennyire tudom majd itthon otthon érezni magam azok után, hogy tapasztaltam más országok életvitelét is? Idővel minden kiderül.. A terv: hosszabb távon itt lenni Magyarországon és felvenni a harcot a hétköznapokkal. Újra itthon tehát...

Facebook oldaldoboz

egy kicsit

chillout28 2011.05.16. 09:42

 Egy kicsit felhúztam magam azon, hogy kedvenc szórakozóhelyemet be fogják zárni, mert egy zászlót akarnak pont arra a helyre tenni. Olyan szinten nevetségesnek tartom a dolgot, hogy a város legjobb szórakozóhelyét ilyen hülye kifogással kell bezáratni...

14 000 ember likeolja facebookon is a Zöld Pardont és senki nem tehet semmit, mert ez már eldőlt? Nem értem hol vannak a vezetőségből azok az emberek akik támogatják az országban a fiatalok érdekeit és a magyar zenészeket?!

Ezen felbuzdúlva létrehoztam az Összetartó Magyarok Közösségét. Mert ilyen még nincs, pedig rengeg olyan embert ismerek, aki él vagy élt külföldön és szívesen segítene amiben tud magyar társain.

Egy csoport mindazon magyaroknak akik úgy érzik rajtuk is múlik, hogy erősebb nemzet legyünk, akik kiállnak egymás mellett, segítik egymást, ÖSSZETARTANAK politikai hovatartozástól függetlenül. Ha gondolod, csatlakozz:

https://www.facebook.com/home.php?sk=group_131025986974059

 

 

 

 

 

 

Címkék: magyar magyarország facebook együtt magyarok érzések pozitív összetartó magyarok közössége

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthon-otthon.blog.hu/api/trackback/id/tr142907477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása