Hirdetés

Hirdetés

Itthon - otthon ?

Több, mint 3 év külföldi élet után hazajöttem, mert hazahúz a szívem. Hogy mennyire tudom majd itthon otthon érezni magam azok után, hogy tapasztaltam más országok életvitelét is? Idővel minden kiderül.. A terv: hosszabb távon itt lenni Magyarországon és felvenni a harcot a hétköznapokkal. Újra itthon tehát...

Facebook oldaldoboz

őszinte részvét

chillout28 2011.02.07. 11:57

 Egy régi barátom elment. Felfoghatatlan. Talán nem is kell felfogni. Biztos vagyok benne, hogy jó helyre került, ezért nem aggódom, de hiányozni fog.
Talán ez a hiány a legrosszabb az egészben, az igazán közel állók mélységes hiányérzete, hogy ez a világ így volt kerek, Vele.
Sokan szeretik őt! Úgy gondolom, hogy boldogan ment el és boldog életet élt.
A stílus ahogyan élt... sok dologban hasonlítottunk.

 

Egy belevaló, jóindulatú, rendes, élni tudó srác kedvenc idézetei:

Don’t care about what people say, believe in yourself and go your own way.

Életünk napjai közül egyik sem annyira kárbaveszett, mint az, amelyen nem nevettünk.

Egy kutyának nem kell se luxus autó, se luxus ház, se drága ruhák. beéri egy útszélen talált bottal. Lehetsz gazdag, vagy szegény. Buta vagy okos. Agyafúrt vagy tökkelütött. A kutyádnak mindegy. Ő csak szeretetet kér és ad.
Hány emberről mondhatod ezt el? Hány ember szeret feltétlen és oldhatatlan szeretettel? Hány ember mellett érzed, hogy ami te vagy az különleges?...

Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness, that most frightens us. We ask ourselves, who am I to be brilliant, gorgeous, talented, fabulous? Actually, who are you not to be? You are a child of God. Your playing small doesn’t serve the world. There’s nothing enlightened about shrinking so that other people won’t feel insecure around you. We are all meant to shine, as children do. We were born to make manifest the glory of God that is within us. It’s not just in some of us; it’s in everyone. And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same….
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Címkék: barát rendes vagány hiányérzet jóindulatú belevaló lelki társ pokker dániel

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthon-otthon.blog.hu/api/trackback/id/tr42644119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása